IMG_1852_edited.png

OVER ONS

Wij zijn Cheese Expo, een jong en gedreven familiebedrijf met een heldere visie. Al een tijd is onze familie werkzaam in de export van Nederlandse kazen naar onder andere de landen van oorsprong. In het buitenland is het lastig om aan zo veel melk te komen om kazen te maken zoals in Nederland. Nederland is ook de vierde grootste kaasproducent ter wereld. Daarom is de vraag naar onze Hollandse kazen enorm. Door de onverwachte gebeurtenissen rondom Covid-19 kwam de internationale handel natuurlijk enigszins stil te liggen. Dat was een enorme shock. Maar onze familie is erg veerkrachtig en daar zijn we trots op. Het duurde niet lang of het idee om een kaasspeciaalzaak in de omgeving te openen lag op tafel. En zes weken later gingen de deuren van Cheese Expo Sittard voor u open. Dit was een project waar je u tegen zegt, maar door onze krachten te bundelen, hebben we iets neergezet om trots op te zijn. Ieder heeft zijn of haar steentje bijgedragen en dat maakt dat we met hart en ziel voor u in de winkel klaarstaan. Minder dan een jaar later hebben we het voor mekaar gekregen om ook de prachtige straten van Maastricht te sieren met onze paarse huiskleur! Trotser kunnen we niet zijn. 

Een luxueuze delicatessenwinkel of een kaaswinkel voor de dagelijkse boodschap? Cheese Expo is het beste van twee werelden. We wilden omgeving Zuid-Limburg in de dagelijkse kaasbehoefte voorzien, maar we wilden ook iets meer te bieden hebben. Iets specialere lekkerheden die je niet overal vindt. Bijzondere delicatessen uit allerlei uithoeken van de wereld om uw smaakzintuig te prikkelen. Zo vindt u bij ons verrukkelijke balsamicoazijnen met verschillende smaken, fantastische olijfoliën met knoflook, truffel of mediterraanse kruiden, heerlijke nootjes, gesuikerde Amarenakersen, half gedroogd kakifruit, de meest exclusieve kaviaarsoorten en nog veel meer. En alles past heerlijk bij het kaasplankje. En naast dit alles kunt u nog steeds bij ons terecht voor uw pond gesneden belegen Goudse. 

Uiteraard staan we klaar om u bij uw keuze te helpen. Of u nou zelf een kaasplankje wilt samenstellen als nagerecht of u wilt juist een mandje vol kazen en delicatessen cadeau doen. Wij kunnen u voorzien van advies. Ons motto is: “Je hebt er pas kaas van gegeten, als je het hebt geproefd.” Dus laat ons weten wat voor smaken u lekker vindt en wij laten u wat kazen proeven en zullen daarbij de best passende delicatessen voor u vinden. Loop gerust eens bij ons binnen. We hopen u graag in een van onze winkels te zien.

2020-06-25 07.38.29 1.jpg