Over Ons

Wij zijn Cheese Expo, dé kaasspecialist van Midden- en Zuid-Limburg.

Cheese Expo

Al een aantal jaren hebben wij ervaring in de wereld van kaasexport. Door de onverwachte gebeurtenissen rondom Covid-19 kwam de internationale handel enigszins stil te liggen. Vanuit onze ervaring en expertise wilden wij daarom graag in de kaasbehoefte voorzien van onze omgeving.

Abdelmajid

Eigenaar

Het duurde niet lang of het idee om een kaasspeciaalzaak in de omgeving te openen lag op tafel. Zo zijn Cheese Expo Sittard en Maastricht ontstaan. Boerderijkazen zijn ons specialisme. Deze heerlijke Hollandse kazen worden bereid met gethermiseerde melk (kort verwarmde melk) en bij de bereiding en rijping van de kaas worden geen chemicaliën gebruikt.

Kijkje in de zaak

Volg de unieke toer. De toer neemt je mee door onze
vestiging van Maastricht.

Kom Proeven!

Beste van twee werelden

Een luxueuze delicatessenwinkel of een kaaswinkel voor de dagelijkse boodschap? Cheese Expo is het beste van twee werelden.

Uitstraling

In onze zaak hebben wij niet bespaart op de kwaliteit van de uitstraling. We leggen de focus op het geven van de beleving die u mag verwachten!

Bijzondere delicatessen

Bij ons vindt u bijzondere delicatessen uit allerlei uithoeken van de wereld om uw smaakzintuig te prikkelen, zoals verrukkelijke balsamicoazijnen, olijfoliën en heerlijke noten met diverse smaken. Alles wat je nodig hebt om een heerlijk kaasplankje samen te stellen.

Ons motto

Of u nou zelf een kaasplankje wilt samenstellen als nagerecht of u wilt juist een mandje vol kazen en delicatessen cadeau doen. Wij kunnen u voorzien van advies. Ons motto is: “Je hebt er pas kaas van gegeten, als je het hebt geproefd.” Bestel gerust iets lekkers van de webshop of kom langs in een van onze winkels.